5 Idei Lux De Cadouri Pentru Miri

posted in: Blog blog | 0

cadouri lux pentru miri

Ding ding… Here comes the bride

A început sezonul nunţilor şi cu acest start fericit, cu siguranţă câţiva dintre prietenii tăi cei mai buni îşi vor uni destinele, sau poate chiar părinţii tăi vor serba nunta de argint. Astfel se preconizează în calendarul tău o vară şi o toamnă plină de iubire. Am să te inspir cu idei de cadouri pentru ei şi zâmbetul lor.

Dacă te numeri printre cei care vor participa la un astfel de eveniment, cu siguranţă ţi-a trecut prin gând întrebarea: Trebuie să le dăruiesc un cadou mirilor? Şi dacă da, ce anume?

Îţi recomand să ieşi din tipar şi să dăruieşti mirilor ceva pe lângă plicul cu bănuţi, un cadou unic, atent gândit, care să le placă atât de mult, încât toţi din jur vor şti. Dacă se apropie o aniversare de nuntă, nu fă cadouri doar de dragul de a umple lista celor care dăruiesc din obligaţie, ci din contră, dăruieşte pentru că îţi pasă.

O regulă exactă în privinţa cadourilor de nuntă, nu există. Lssă-ţi imaginaţia să aleagă cadoul de care cuplul se va bucura. Am auzit de zvonul că pentru miri sau aniversare de nuntă, cheltuieşti în funcţie de gradul de rudenie sau cât de apropiat eşti de cuplu. Uită de acest criteriu şi nu te lăsa îngrădit de un concept legat de bani. Preţul este irelevant. Putem oferi ceva cu valoare de achiziţie 0 – de exemplu: creat de mâinile tale, pictat, sculptat, croşetat, cântat, dansat, şi cu o însemnătate enormă, sau cu valoare de achiziţie mai mare, dar de care pot beneficia toată viaţa. Impactul combinat cu bucuria lor trebuie să te ghideze.

Îţi ofer câteva idei de cadouri de nuntă pe care le poţi dărui unui cuplu de miri, pentru a-i emoţiona şi mai mult în ziua nunţii.

  1. Un cadou special, unicat şi sofisticat este Cadoul de Nuntă Handmade de la Kadoly. Acesta este alcătuit dintr-o cutie din piele albă, decorată cu dantelă şi flori, în interiorul căreia se adaugă un mesaj gravat şi personalizat, pe o plachetă metalică.

cadou-piele-handmade-aniversare-casatorie

 

2. Fie că se mută împreună într-o casă nouă sau îşi doresc un upgrade la locuinţă, ajută-i să-şi înceapă aventura într-ale bucătăritului cu un Wok profesional Icook de la Amway. Te vor îndrăgi pentru totdeauna. -> Video

wok icook amway angela cosma

3. Un album handmade este o atenţie sentimentală în care îşi pot păstra amintirile din ziua nunţii. Contribuie ca imaginea fericirii şi a iubirii lor să fie un exemplu ce dăinuie peste ani şi ani, cu un albumul realizat manual cu flori confecţionate din material textil şi pagini pictate în culori pastel.  -> Video

album-handmade-impreuna

album-handmade-endless-love

4. Tu şti că frumuseţea adevărată începe din interior iar mirii vor remarca pe pielea lor. Răsfaţă-i cu o piele radiantă în luna de miere cu Truvivity by Nutrilite. Un cadou care le oferă o îngrijire holistică şi cuprinzătoare a tenului, contribuie la formarea normală a colagenului, promovând funcţionarea normală a epidermei. -> Video

Truvivity group product shot

5. Unui cuplu romantic îi poţi dărui o plachetă din lemn gravată cu amprentele personale în formă de inimă cu un mesaj de dragoste. De asemenea, prin acest cadou poţi mulţumi naşilor pentru susţinerea din ziua nunţii. Fii ingenios!

placheta-lemn-personalizata-cu-mesaj-dragoste-

 

Ne place să împrumutăm obiceiuri de peste hotare: domnişoare de onoare îmbrăcate la fel, cununii în aer liber, oferitul de mărturii nuntaşilor. Ştia-i că în S.U.A. se oferă exclusiv cadouri la o nuntă şi mult mai rar bani? Eu am îmbrăţişat cu drag acest obicei, deşi în România am observat o oarecare reţinere în a dărui mirilor şi un cadou pe lângă tradiţionalul plic. Însă sunt convinsă că acest obicei va deveni tot mai popular şi diversificat în următorii ani în România.

Dăruind un cadou mirilor, vei deveni cu siguranţă unul dintre preferaţii lor la nuntă şi cine ştie, poate te vei alege şi cu o bucată mai mare de tort doar pentru tine.

Articol realizat de Seulean Iasmina de la Kadoly.ro

Am fost de acord imediat să colaborez cu Kadoly deoarece am văzut câtă pasiune stă în spatele acestor cadouri, iar dedicaţia lor este molipsitoare. 


Ţi-a plăcut ce ai citit? Împarte cu persoanele dragiShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply