Am început acest jurnal public din bucurie pentru bucurie. Într-o lume în care prea mult am măsurat propria valoare cu unitatea de măsură oferită de cultura celebrităţii. Am înglobat aici lucruşoare care prind viaţă datorită mâinilor mele, cu ce mă ocup ca să zâmbim, iubim, fericim şi sănătoşim împreună, dar bineînţeles gablonţuri şi sarcasm gratis.

Începând de la experienţele cu produsele Amway, continuând cu tot felul de decoraţiuni interioare/exterioare şi bineînţeles pozici delicioase cu mâncarea preparată sau nu de mine. Pe ici pe colo un balet imperfect şi recent s-au adăugat şi plantele la categoria de pasiuni :)

Până anul acesta am tot luptat cu mintea mea buclucaşă. Mi-a fost tare greu să îmi găsesc obiectul principal al acestui blog şi tocmai de aceea am ales toate lucrurile de care sunt pasionată şi care consider că merită împărtăşite.

 Promovez experienţe cu produse deosebite din game obişnuite dintr-o casă, ca să avem o Românie mai bună, o lume mai bună, în care oamenii zâmbesc şi sunt sănătoşi.

Pe lângă pasiunile mele adaug şi cafeneaua iubitului mei, la care muncim zilnic. O cafenea simplă şi unică, prin care dorim să creem locaţia perfectă pentru o escapadă în care you come in, not only relax and get out the best.

Îmi plac gogoşile, cheesecake-ul, dulciurile, Sunt vegană 99%. Mă includ într-o categorie de #imperfectballet. Am început acum 2 ani şi transpir pentru o postură şi elasticitate de balerină, cu TheDancers.. Acesta este sportul meu de întreţinere, de feminizare a posturii şi îndreptare a coloanei. Am masterat în Comunicare, Relaţii Publice şi Media Digitală şi chiar mi-a plăcut. Îmi iubesc ţara.