Aurul Gospodăriei Şi Cum Să Fii Proprietarul Lui

aurul gospodariei steve price copy

Deoarece cartea lui Dr. Steve W. Price este aur pur, am ales să citez aici o parte din Aurul Gospodăriei, ca să ajungă la cât mai multă lume. 

,,Cum să convertiţi cheltuielile gospodăriei în venituri şi totodată să deveniţi stăpâni pe viaţa dumneavoastră

 

Probabil că nu aţi auzit nicodată expresia ,,Oricum, Tot Bani™. Şi asta pentru un motiv întemeiat: eu am inventat-o.

Oricum, Tot Bani™ sunt banii pe care îi cheltuim pentru a ne întreţine gospodăria şi a ne păstra stilul de viaţă. Din moment ce, oricum, tot trebuie să cheltuim aceşti bani, e logic să facem în aşa fel, încât la capital să înregistrăm şi ceva intrări – în loc să avem numai ieşiri – de pe urma acestor cheltuieli necesare, sunteţi de acord?

Să ne gândim la zecile, dacă nu la sutele de produse şi servicii pe care trebuie să le cumpărăm în mod regulat.

Oricum, detergent şi accesorii de curăţat tot trebuie să cumpărăm.

Oricum, produse pentru machiaj şi înfrumuseţare tot trebuie să cumpărăm.

Oricum, vitamine şi suplimente nutritive tot trebuie să cumpărăm.

Oricum, zeci de servicii casnice tot trebuie să cumpărăm, inclusiv internet, servicii de telefonie mobilă şi de telefonie fixă interurbană.

Aşa că noi, precum şi alte milioane de oameni care muncesc trebuie să scoatem bani DIN gospodăriile noastre şi să cumpărăm, oricum, aceste lucruri… şi n-ar fi minunat dacă o mică parte din aceşti bani ar putea fi canalizată înapoi, SPRE gospodăriile noastre? Sigur că ar fi!

Ei, bine, din acest motiv am scris cartea de faţă, ca să vă învăţ unele strategii verificate care vă dau posibilitatea să convertiţi cheltuielile gospodăreşti în Aurul Gospodăriei™!

Frumuseţea conceptului Aurul Gospodăriei stă în simplitatea sa – dobândim capacitatea de a crea bogăţie din cumpărăturile pe care noi şi oricine altcineva, oricum, le facem… şi, în acelaşi timp, avem posibilitatea de a deveni independenţi.

Să ne gândim – oamenii cheltuiesc sute, dacă nu mii de dolari pe lună pentru întreţinerea gospodăriilor. Ceea ce înseamnă că milioane de oameni lasă să li se scurgă printre degete miliarde de dolari pe an fără să intre nimic la capitaluri. Ce risipă! Fiecare gospodărie din lume stă pe o mină de ,,Oricum, Tot Bani, iar oamenii nici nu îşi dau seama!”

Pe cine să îmbogăţim mai întâi, pe Auchan sau propria familie?

De ce oamenii se ţin după supermarketuri şi ţin să îi facă mai bogaţi? Oamenii ne vor spune că cumpără de la Carrefour ca să facă economii. Dar aşa cum a arătat Bill Quain în cartea sa, clasică deja, Pro-sumer, Power!, când cineva cumpără un produs de 10 dolari cu 40% reducere, nu ,,a economisit 4 dolari, el a cheltuit 6 dolari!”

Faptul rămâne, consumatorul devine cu 6 dolari mai sărac, iar Lidl cu 6 dolari mai bogat. Cu alte cuvinte, INTRĂRILE de capital ale firmei Lidl depind de IEŞIRILE din capitalurile noastre. Şi când se întâmplă asta, familia Lidl se îmbogăţeşte, iar familia noastră sărăceşte!

Când dăm o fugă la supermarket să cheltuim banii nostri munciţi, le dăm posibilitatea să devină proprietari în gospodăriile noastre, nu-i adevărat?

Da, suntem proprietarii caselor.

Dar supermarketul este proprietarul gospodăriei noastre!

Tot supermarketul este şi proprietarul gospodăriilor membrilor familiilor noastre.

Tot supermarketul este şi proprietarul gospodăriilor prietenilor prietenilor noştri.

Balena cea lacomă, Lidl, Kaufland, Auchan, Carrefour, înghite încontinuu din ce în ce mai multe gospodării, cu o viteză alarmantă. Ce-i mai trist e că oamenii stau de bunăvoie la coadă, aliniaţi în faţa uşilor magazinelor din lume, doar ca să aibă privilegiul de a vedea cum ,,balenele” înfulecă Aurul din minele Gospodăriei.”

Eu am rupt doar câteva fragmente, care dacă vei gândi logic, te vor face să reacţionezi. 

Cartea merită citită toată, o puteţi cumpăra din librării cu 16 lei sau de pe scribd gratis sau aici mai jos.

Ţi-a plăcut ce ai citit? Împarte cu persoanele dragiShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply