Aurul Lichid – Apa eSpring

posted in: Experienţe cu produsele | 0

espring experiment aqua carpatica copy

Aur în dulap, aur sub saltea, aur la gât şi la degete. Cu toate astea, bem apă de la chiuvetă.

Te-ai gândit vreodată de ce oare se face atât de mult tam-tam în jurul apei pe care o consumăm? Răspunsul ar fi că, în cazul acesta, nu degeaba.

Mă tot gândeam dacă are vreun sens să mai explic cât de importantă este apa pentru organismul nostru, dar nu am vrut să fiu redundantă şi cam toţi ştim că apa şi aerul au funcţii vitale. De asemenea, nu am vrut nici să vă obosesc cu texte despre apa îmbuteliată depozitată în soare sau apa de la izvorul din munte (care la sursă este bună), dar ţevile prin care trece ruginesc. Eu am să vă prezint o soluţie, ca să vă scoateţi sănătoşi din toată nebunia cu apa.ţine minte toată viaţa 

Organismul funcţionează doar cu apă pură microbiologic, iar dacă nu o primeşte aşa, atunci o produce singur, filtrând-o prin rinichi.Dacă şti deja informaţia următoare, sari peste şi vezi cum să ai Aur Lichid la tine în căsuţă.

espring aurul lichid

 

 

Bea apă pură microbiologic direct de la robinetul chiuvetei cu

Sistemul de Tratare al Apei eSpring

espring montarea

 


a fierbe apa nu înseamnă că aceasta devine curată

Eu nu am fost vreodată interesată de apa pe care o beau, cel mai important lucru erau pantofii. După pantofi erau hainele, după haine erau alte haine, şi după haine urma aspectul fizic. La alimente am mai avut grijă, dar despre apă credeam că dacă are o problemă atât de mare, am să o văd cu ochiul liber. Aveam sindromul ND, adică Naivă şi Dezinteresată. eSpring tratează apa, nu doar o filtrează, iar mineralele benefice precum Magneziu şi Calciu ajung la tine în organism.

sistemul espring baceterii virusi


Testat riguros, Certificat Internaţional

 

 

NSF espring timisoara

 

Autoritatea NSF International, lider mondial în sistemele de tratare a apei, a testat sistemul eSpring, certificând faptul că acesta respectă următoarele standarde:

Standardul 401 – Contaminanţi în curs de dezvoltare (este primul sistem care a trecut toate cele 15 teste pentru Standardul NSF/ANSI 401)

Standardul 55 – Tratarea apei cu lumină ultravioletă la nivel microbiologic

Standardul 53 – Efecte asupra stării de sănătate

Standardul 42 – Efecte de ordin estetic

wqa espring

 

Sistemul de tratare a apei eSpring a obţinut Sigiliul de aur al Asociaţiei Pentru Calitatea Apei (WQA) pentru depăşirea standardelor impuse industriei.

Cum unii oameni nu vor crede nici când vor vedea cu ochii lor, tot aşa unii nu au încredere în nicio organizaţie care certifică anumite subiecte. Se pare că acei oameni nu cred că există bine în lumea noastră sau nu vor să creadă. Eu am înţeles ulterior cine este NSF, dar chiar şi aşa am avut nevoie să văd cu ochii mei că apa eSpring este atât de curată. Şi aşa a apărut experimentul meu cu ceapa, care pe cât de mult creşte rădăcina cepei, pe atât de mult mă uimeşte.

EXPLICAŢIE EXPERIMENT

Rădăcina cepei a încolţit deoarece în apa eSpring nu există microorganisme sau alte substanţe care să împiedice dezvoltarea. Pe când în apa de la robinet (care este testată-unele localuri se bazează pe aceste probe) şi în apa îmbuteliată (irelevant cât de cunoscut este brandul de apă) rădăcina cepei nu se dezvoltă deloc şi se împăienjeneşte. Sete bună înainte!

P.S: e normal ca unii să creadă că am schimbat cepele sau mai ştiu eu ce giumbuşlucuri; tocmai de aceea vă ofer apă eSpring să încercaţi singuri acasă acest simplu experiment. Ofer oricui doreşte şi este curios.

espring demo experiment aqua carpatica.jpg

 

În paharul cu apa de la robinet, au început să se întâmple lucruri dubioase, bolboroseşte, ceapa e putrezită şi miroase. Tocmai de aceea am ales să fac repede poză că cine ştie ce se mai întâmplă. Ce apă circulă în ţevile din corpul tău? 

Economic

espring economic timisoara

 

 

cartige cartus espring timisoara


eSpring este ideal pentru prepararea băuturilor în localurile care îşi preţuiesc clienţii şi sănătatea lor


Începând cu luna Mai, Influence Breakfast&Coffee vă oferă băuturi cu apă eSpring


Tehnologia eSpring

eSpring Tehnologie technology


Preţul eSpring

Cel mai important aspect, aşa-i? Toate sună bine şi sunt frumoase, dar până la preţ. Există 2 preţuri pentru eSpring, în funcţie de cum doriţi să îl achiziţionaţi.

Preţul lui eSpring îţi va oferi următoarele beneficii:

– îţi protejezi sănătatea

– adio colici la bebeluşi

– nu mai trebuie să cumperi apă îmbuteliată

– nu mai trebuie să cari apă, nici de la magazin, nici de la pompa publică

– contribui la protejarea naturii care te încântă zilnic (consumând mai puţin plastic)

– economiseşti bani

– pregăteşti ciorba, supa, ceaiul, cafeaua cu apa eSpring

– alimentele preparate vor avea alt gust

– hrăneşti pisica şi căţelul cu o apă curată (dacă doreşti, evident)

– scapi de starea de nervozitate, când te trezeşti noaptea, ţi-e sete şi nu ai apă

espring pret


Uite ce se întâmplă cu o Coca-Cola după o întâlnire cu eSpring

 

Haide să guşti apa eSpring, doar contactează-mă 

 

Ţi-a plăcut ce ai citit? Împarte cu persoanele dragiShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply