De Ce Să Alegi Produse De Curăţenie Biodegradabile Amway Home?

posted in: Experienţe cu produsele | 1

amway home detergenti angela cosma copy

De ce să alegi produse de curăţenie biodegradabile? Este asta ultima fiţă? Nu, produsele biodegradabile există de când lumea, doar că suntem imuni la mesaje. Majoritatea oamenilor au joburi importante şi foarte puţin timp liber. Iar în timpul acela liber, trebuie să se mai gândească şi la ce produse de curăţenie aleg. Prea multă bătaie de cap.

Pe mine mă doare inima când văd poze de genul:

animale plastic

 

Eşti conştient/ă că mass-media are reclame minune, iar oamenii cumpără emoţional, nu logic? Supermarketurile ştiu asta.

Sunt convinsă că te consideri stăpânul vieţii tale şi că nu îţi place ca altcineva să îţi spună ce să faci cu viaţa ta. Dar laşi reclamele şi publicitatea să te controleaze?

De acum vei avea o altă variantă, următoarea:

bioquest formula contine amway

 

BIOQUEST Formula conţine formule unice pentru spălat rufe/suprafeţe constând în ingrediente active din resurse naturale ca nuci de cocos, citrice şi minerale.

 

în siguranţă pentru copii şi animale de companie.

 

 

 

Cu alte cuvinte, toate produsele de curăţenie de la Amway Home, cu care spălăm rufele şi suprafeţele din draga noastră căsuţă, au la bază nuci de cocos, citrice şi minerale. Eu am ales să refuz să îmi spăl lenjeria cu sodă caustică.

Toate produsele BIOQUEST Formula nu sunt doar o formulă de spălat, ele sunt: biodegradabile, concentrate şi testate dermatologic.

BIODEGRADABILE

Orice produs care pretinde că este biodegradabil trebuie să se poată descompune natural, adică fără a polua. Reglementările UE cer ca toţi agenţii activi ai detergenţilor să fie biodegradabili. În mod voluntar, Amway merge mai departe, dincolo de această cerinţă minimă, şi testează nu doar ingredientele individuale, ci şi formula completă a tuturor produselor sale pentru suprafaţe, spălat rufe şi veselă. Aceasta înseamnă că atunci când detergentul ajunge în scurgeri, el se va descompune şi va dispărea cu mult mai repede decât majoritatea produselor concurenţei, iar clienţii pot fi liniştiţi ştiind că niciun produs din gama de produse AMWAY HOME nu este periculos sau dăunător mediului.

Vă rog să fiţi foarte atenţi, deoarece reglementările UE cer doar ca agenţii activi ai detergenţilor să fie biodegradabili. Un produs primeşte dreptul de a-şi pune termenul de biodegradabil pe produs/cutie/recipient, dar asta nu înseamnă că produsul cu totul este biodegradabil.

 

 

amway home ce inseamna detergenti biodegradabil

CONCENTRATE

Spuneam mai devreme că produsele Amway Home sunt concentrate.

Acestea conţin un procentaj ridicat de ingrediente active, în loc de aditivi sau apă, pentru a-ţi oferi mai mult pentru banii tăi. Când este diluată, o sticlă de formulă concentrată va face faţă mai multor aplicări cu o cantitate mai mică de produs decât soluţiile preamestecate cumpărate de-a gata. Pe lângă asta, va trebui înlocuit mai rar decât multe produse (nu vreau să mai discut despre avantajele aduse faţă de mediu şi de timpul vostru care îl petreceţi la cumpărături).

Tot pentru a explica de ce ideea de produs concentrat este genială. Priviţi următoarea poză.

detergent de vase biodegradabil amway home

Am luat ca exemplu detergentul de vase X (pe care îl folosea familia mea înainte) şi produsul Dish Drops Amway Home.

 

1 L de produs concentrat Dish Drops, dacă ţi-ai deschis magazin pe site, îl cumperi cu 28 lei. Din 1 L de concentrat se produce 8 litri de produs. (la care se mai adaugă 6 lei recipientul în care se prepară, şi care se foloseşte tot timpul, şi arată aşa)

241

Preţul lui X este undeva aproximativ 9-10 lei la 900 ml. Deci pentru 8 L de detergent X vei plăti undeva la 72-80 lei.

DEMONSTRAŢIE DETERGENT DE HAINE

Selectaţi calitatea videoului maximă. Settings->Quality->1080p

 

Detergentul X din comerţ nici nu se dizolvă complet şi rămâne în hainele voastre, pe lenjerie, maieu, foarte aproape de piele. Aşa rezultă şi majoritatea bolilor de piele.

amway home detergent comparatie

 

TESTATE DERMATOLOGIC

După cum am spus mai sus, produsele sunt testate dermatologic. Sincer nu prea am luat eu aminte la detaliul acesta, doar suna bine şi îmi oferea siguranţă. Dar am conştientizat importanţa abia când o persoană foarte importantă pentru mine, şi anume tatăl meu şi-a rezolvat o mare problemă. Fiind foarte sensibil, tata nu mai spăla vasele de mult timp, deoarece chimicalele din detergentul X îi provocau nişte mici bubiţe cu apă care după ce se spărgeau, lăsau în urmă carne vie. În schimb detergentul de vase Dish Drops de la Amway nu i-a mai provocat bubiţele şi acum tata nu mai are nicio problemă.

De alte probleme ale pielii (de ex. Dermatita) ai auzit sau întâmpinat? Nu şti ce le provoacă? Ei bine, pe lângă problemele legate de imunitate, substanţele chimice din produsele care le folosim.

Ţi-ar strica să nu mai speli cu mănuşi şi să nu mai ai pielea distrusă de la clor sau alte invenţii chimice?

Mai am o poză pentru tine.

 1. Care dintre cele 2 produse arată estetic mai bine? Mai profesional?
 2. Care dintre cele 2 produse este mai uşor de depozitat?
 3. Care dintre cele 2 produse este mai uşor de cărat?
 4. Care dintre cele 2 produse arată mai frumos în baie?

comparatie detergenti haine amway home 2

 

 

Te-ai gândit vreodată care mediu este mai periculos? Cel din interior sau din exterior?

Eu am prezentat doar câteva exemple, dar într-o casă avem mult mai multe produse de curăţenie. Nici nu vreau să menţionez clorul sau produsul de dezinfectat wc-ul. S-ar putea să folosiţi deja câteva produse biodegradabile, dar vă rog nu uitaţi de restul. Ce impact are dacă spălăm hainele cu un detergent bio, dar curăţăm mobila, parchetul, vana, chiuveta, masa unde cinăm, cu produse care promit steluţe strălucitoare? Ai împrospătat camera cu spray de cameră şi miroase a levănţică. Bravo, încă un set de chimicale de savurat. Inhalăm tot. Dormim în aşternuturi proaspăt curate. Acestea sunt curate vizual, dar defapt dormim în sodă caustică.

Ţi se pare că am exagerat? Doar ţi se pare. Atâta timp cât ai debaraua plină de super soluţii, aceasta este realitatea. Cumperi toate produsele de curăţenie de la un singur brand? Dacă nu, de ce?

De ce produse de curăţenie Biodegradabile Amway Home?

Pe lângă toate motivele care reies din întregul articol vreau doar să mai adaug că:

 • Toate produsele au garanţie de satisfacţie 90 de zile (se poate consuma până la 80% din produs, iar dacă nu sunteţi mulţumiţi, împreună cu feedbackul vostru vă primiţi bănuţii înapoi) – doar gândeşt-te de câte ori nu ţi-a plăcut un deodorant, l-ai început şi ţi-ai primit banii înapoi doar pentru simplul fapt că nu era pe placul tău;
 • Toate produsele se cumpără dintr-un singur loc, dintr-un magazin online 
 • Sunt livrate la uşă (curierul le aduce) – deci nu mai trebuie să vă chinuiţi cu un sac de detergent prin marketuri.

Alte beneficii prea faine ca să nu le menţionez:
 • dacă ai copil mic, gândeşte-te că patrulează în toată casa şi pune mânuţele peste tot, iar apoi în gură;
 • puteţi spăla pe jos cu o găleată de apă şi ulterior arunca apa la flori, în grădină;
 • păstrezi culoriile vii ale hainelor, nu se decolorează deloc dupa nici 1000 de spălări;
 • nu mai cheltui bani pe diferite creme pentru mâinile uscate;
 • scapi de unele boli de piele dar şi previ altele;
 • ai grijă de natura care îţi încântă zilele.

 

Amway Home include produse pentru curăţarea hainelor, suprafeţelor şi veselei.

amway home produse

 

Nu vreau să te conving de nimic. Toate articolele cu referire la produsele Amway sunt cu scop informativ, deoarece îmi doresc ca toţi să zâmbim, fericim, iubim şi sănătoşim. Decizia este în inima ta.

 

Ţi-a plăcut ce ai citit? Împarte cu persoanele dragiShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

One Response

Leave a Reply