De Ce Sa Alegi Suplimente Alimentare Nutrilite?

Nutrilite Health Institute de ce sa alegi suplimente alimentare Nutrilite
Nutrilite Health Institute
De ce să alegi suplimente alimentare Nutrilite? Voi singuri trebuie să decideţi dacă compania de suplimente alimentare Nutrilite este o companie minunată şi merită să vă investiţi bănuţii în capsulele lor. Eu îi iubesc şi îi respect enorm pentru multe motive, care le-am înşiruit mai jos.

Înainte să îmbrăţisez cu mare drag această companie şi să o promovez ca fiind soluţia la toate problemele legate de sănătate, nici măcar nu doream să aud de suplimente. Adevărul este că tot ce ştiam despre suplimente se rezuma la o întâmplare pe care am auzit-o când eram mai mică. Povestea era că o mamă şi-a îngrăşat copilul de mic, deoarece tot i-a dat suplimente iar acum acesta era supraponderal. Atât ştiam şi la acel nivel de cunoştiinţe mă aflam. Acum am înţeles ce sunt suplimentele alimentare şi de ce avem nevoie de ele. Eu mă consider o persoană care mănâncă sănătos, dar am conştientizat recent că în stilul modern şi procesat în care trăiesc, nu este suficient doar atât.

De-a lungul vieţii corpul uman adună multe kg de ,,chestii de care nu ai nevoie”. Datorită suplimentelor alimentare Nutrilite putem evita o parte din acestea, deoarece fiind naturale, corpul îşi ia doar ceea ce are nevoie din ele, iar ce este în plus corpul elimină. Asta nu se întâmplă şi în cazul suplimentelor alimentare sintetice, care corpul nu le elimină.

Avem tendinţa să ,,investim” în haine, în apartament, în casa noastră, în telefoane, în maşini, dar când vine vorba de corpul şi sănătatea lui, abia investim când începe să scârţâie. Acum nu ştiu dacă aţi mai auzit, dar în sănătate se investeşte. De multe ori, chiar şi atunci când deja rugineşte, nu cumpărăm cu capul. Este bună oricare Vitamina C, oricare Calciu şi oricare Omega 3 din margarină. Să ştiţi că nu există legi care pot obliga companiile de suplimente alimentare să îşi ducă produsele la organe de control autorizate cum ar fi FDA sau EMA. Oricine poate produce suplimente, chiar şi eu, şi să le vând la geam.

Consum suplimente alimentare Nutrilite pentru că:

NUTRILITE produce suplimente de 80 de ani.
  • Gândiţi-vă că şi-au început activitatea în 1934. În toţi aceşti 80 de ani, echipa din spatele capsulelor a luptat pentru cea mai bună versiune de suplimente.
Toate produsele NUTRILITE urmează bunele practici de fabricaţie Good Manufacturing Practices (GMP).
  • Normele GMP sunt reguli de producţie foarte greu de respectat, stricte până la sânge. Indiferent de ce companie de suplimente alegeţi, ghidaţi-vă să respecte aceste norme.
NUTRILITE este singura companie de suplimente din lume care controlează tot procesul, de la plantă la capsulă, pe plantaţii certificate ecologic (conform unui studiu global al producătorilor de vitamine şi suplimente alimentare efectuat de Euromonitor International – organizaţie internaţională de cercetare şi unul dintre furnizorii de marcă de informaţii asupra pieţelor mondiale, înregistrând tendinţele atât în ceea ce priveşte piaţa consumatorilor, cât şi cea industrială.)
  • Când vorbim despre fermele Bio Nutrilite, vorbim despre:

controlul daunatorilor nutrilite ferme

 

  • Fermele NUTRILITE ocupă o suprafaţă de peste 2600 de hectare de teren în California, Washington, Mexic şi Brazilia, unde plantele sunt cultivate şi procesate prin metode sustenabile.

suplimente alimentare nutrilite ferme de ce sa alegi suplimente alimentare Nutrilite

suplimente alimentare nutrilite ferme de ce sa alegi suplimente alimentare Nutrilite

Totul a început de la fondatorul Carl Rehnborg, care a petrecut timp în China, cu aproape 100 de ani în urmă, unde a descoperit importanţa unei diete bazate pe plante.
Nutrilite este sponsorul oficial de suplimente alimentare pentru echipa AC Milan.
Fiecare plantă este procesată în doar câteva ore de la recoltare pentru a se păstra o cantitate cât mai mare de nutrienţi.
  • Plantele sunt recoltate în perioada de vârf nutriţional şi transportate imediat în unitatea de deshidratare. Timpul de procesare al suplimentelor este de aproximativ 3-4 ore.
Interesul constant de a încorpora în produse fitonutrienţi benefici proveniţi din propriile ferme crescute considerabil.
  • În timp ce alte companii încep abia acum să adopte unele dintre aceste metode, aceste practici reprezintă baza filosofiei Nutrilite încă de la înfiinţarea companiei.
Echipa Nutrilite este formată din peste 900 de oameni de ştiinţă, ingineri şi tehnicieni pe plan mondial.
  • Din aceste motive ador compania. Când ştiu ce echipă uriaşă lucrează continuu la suplimente şi caută cele mai bune variante, chiar mă simt în siguranţă să beau pastilele.

 

Un documentar realizat de Discovery Channel despre Nutrilite.

 

Eu am punctat doar ce m-a impresionat, dar Nutrilite este mult mult mai mult decât atât. Pentru o informaţie mai complexă despre suplimentele alimentare Nutrilite citiţi aici.

Gândiţi înainte de a cumpăra orice suplimente sau medicamente. Eu am ales să nu mai fiu zombi şi să mă conducă reclamele mincinoase de la televizor. Deschideţi ochii şi mintea!

 

Vreau Nutrilite

 

 

Nu vreau să te conving de nimic. Toate articolele cu referire la produsele Amway sunt cu scop informativ, deoarece îmi doresc ca toţi să zâmbim, fericim, iubim şi sănătoşim. Decizia este în inima ta.

 

 

Ţi-a plăcut ce ai citit? Împarte cu persoanele dragiShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

2 Responses

  1. […] Acum că te-ai lămurit cine este Doamna Biotina, vrei să o ai? Înainte de a achiziţiona o Biotină cu 29 lei, la reducere, de pe un site care tot îmi apare şi mie pe net datorită faptului că am căutat Biotină pe Google, sau o Biotină oarecare, citeşte de ce să ai o Biotină Nutrilite.  […]

Leave a Reply