Nu Păstra Cele Mai Faine Haine Pentru Ocazii Speciale

posted in: Blog blog | 0

cele mai faine haine

Ce să fac dacă acest subiect nu îmi dă pace. Prima variantă a acestui articol am scris-o acum 1 an pentru estilotendances.com, iar acum am updatat-o ca să fim şi mai eficiente.

Noi femeile savurăm activitatea de a cumpăra, în mod special ţoale. Dacă o femeie nu este pasionată de ţoale, s-ar putea să aibă alte obsesii ca decoraţiunile, floricultura, accesoriile, bijuteriile, gastronomia sau multe alte domenii. Sau toate în acelaşi timp :))

Când facem cumpărături pentru ţinute noi, căutăm acele piese speciale şi unice care ne diferenţiază de mulţime şi fac clic cu noi. Când le găsim, le achiziţionăm cu un entuziasm deosebit, purtăm toată ziua punga ca şi pe o comoară iar când ajungem acasă, o punem în dulap şi o păstrăm pentru o ocazie specială. Sună familiar?

povestioara mea

Una dintre realizările mele chiar foarte mari a fost să conştientizez că făceam o mare greşeală cu privire la haine. Defapt, mama mea mi-a deschis ochii, deoarece eu aveam obiceiul să păstrez toate piesele mele gorgeous pentru ocazii speciale. Îmi spuneam că: ,,aaa, pantofii mei superbi, am să îi păstrez pentru o ocazie specială„, ,,maieul meu preferat, am să îl port de ziua mea care este în 3 luni„, ,,oricum nu am să mai port tricoul ăsta pe stradă, aşa că am să dorm în el„, şi tot aşa… Dacă te-ai regăsit în vreun gând de-al meu, continuă să citeşti, eşti pe drumul Gorgeous.


Nu ar trebui să păstrezi hainele pentru ocazii speciale, fiecare zi este o ocazie specială!


 

Înainte să gândesc că fiecare zi este o ocazie specială, deoarece am darul de a trăi pe acest pământ minunat, obişnuiam să merg la culcare în nişte haine de-a dreptul urâţele. Mă gândeam că nu este important, mai mult chiar nu aş fi înţeles de ce ar trebui să iau în considerare asta. Este un mic truc, pentru că hainele te infuzează cu o anumită stare şi emoţie. Tu în ce haine dormi?

Imaginează-ţi că te trezeşti dimineaţa iar afară este o vreme urâtă pentru caracterul tău. Eşti îmbrăcată cu o rochie moale, pufoasă şi mătăsoasă sau cu maieul cu diamante pe care îl păstrezi pentru seri speciale. Cum te-ai simţi să treci prin faţa oglinzii şi să te vezi atât de superbă la prima oră?

La micul dejun îmbracă mirifica rochie neagră, perle, mănuşi şi înhaţă un croissant proaspăt.

breakfast-at-tiffanys

(Sursa pozică)

Cele mai frumoase piese de îmbrăcăminte sunt ţinute secret undeva la 360 de zile şi strălucesc pentru 5-6 ocazii speciale pe an. Gândeşte-te că dacă sunt speciale, ele merită să fie purtate şi să îţi reprezinte personalitatea în fiecare zi. Un lucru şi mai trist este că după 1 an vei realiza că defapt nici nu mai sunt atât de gorgeous ca şi atunci când te-ai îndrăgostit de ele. Tot ce ai făcut a fost să le stingi sclipirea ascunzându-le păstrându-le în dulap.

Cum să schimbi acest obicei?

1. Nu cumpăra prea multe haine deodată, pentru că te vei plictisi de ele chiar dacă nu le vei purta. Când găseşti o pereche nouă de blugi undeva prin străfundul dulapului, pe care i-ai cumpărat cu 1 an în urmă, vei fi entuziasmată că i-ai găsit, dar nu entuziasmată că ai ceva nou. Este o mică dar mare diferenţă, mai ales pentru că trecerea timpului toacă simţurile. Gândeşte-te de câte ori ai găsit haine cu etichetă, pe care le-ai achiziţionat de ceva timp, undeva prin dulap? – a fost aceaşi reacţie de bucurie ca atunci când le-ai cumpărat?

Shopping

(Sursa pozică)

2. Câteodată doar vrei să te relaxezi, să ai o zi comodă şi să te îmbraci mai sport. Ia-ţi cei mai relaxanţi pantaloni sport şi topul favorit. Asezonează-i cu lenjeria pe care o păstrezi de obicei pentru nopţile romantice şi pe care bărbaţii nu o apreciază la adevărata lor valoare. Fii fericită cu lenjerie gorgeous o zi întreagă, nu doar 20 minute.

70e7ca95e6be9e2752b78b41b4fb8cff

(Sursa pozică)

3. Niciodată nu pregăti mâncare îmbrăcată cu haine mai urâţele doar din frica de a nu te murdări. Fii gorgeous cu un şorţ mega drăguţ. Încearcă un ritual între gătit şi îmbrăcat. Atât de simplu! Dacă nu eşti un masterchef în ale gătitului, măcar vei fi un masterchef bine îmbrăcat. Fii o surpriză pentru oricine va intra în bucătărie! (nu îţi mai fă griji de pete, îţi recomand eu detergent bun de la Amway Home, hihi).

pierette_photo

(Sursa pozică)

De multe ori prietenii mă întrebau: De ce eşti îmbrăcată atât de elegant? Ei bine, sunt fericită, sănătoasă şi mă bucur de zi. Ar trebui să fiu îmbrăcată altfel doar pentru că este marţi?

4. Bea ceai şi cafea în stil unic. Nu le bea doar pentru beneficiile lor. Fă-o pentru moment şi într-un stil meritat. Cafeaua te răsfaţă în fiecare dimineaţă, tu cum o răsfeţi pe ea? Fii persoana care o vezi în reviste şi opreşte-te să mai spui: Am să mă îmbrac aşa când … De ce să ţi pantofii preferaţi cu toc doar pentru un eveniment anume?

a52f9fac9a5dcde0db24e75769b000a5

5. Există zile în care poate îţi petreci toată ziua în casă fără să întâlneşti pe cineva. Alege să te îmbraci superb şi simte-te toată ziua aşa, chiar dacă nu vei ieşi afară. Fii mândră de tine în propriul palat. De ce să nu vezi lumea prin ochii pe care ţi i-ai dorit întotdeauna. Desenează-ţi viaţa în minte şi dă-i viaţă apoi. Hainele sunt bucuroase atunci când le purtăm, nu când le agăţăm!

who is gorgeous

(sursa pozică)

Sunt convinsă că şi tu ai multe piese de îmbrăcăminte deosebite, dar tocmai pentru că sunt atât de frumoase vrei să le păstrezi ca pe comori. Oricum adevărata fericire nu stă în nişte obiecte, aşa că profită de bucuria provizorie care o oferă cât de mult poţi.

Bucură-te în fiecare zi de tine şi devin-o cea mai bună versiune a ta.

Poartă cele mai Gorgeous haine tot timpul şi fii Gorgeous tot timpul!

 

Ţi-a plăcut ce ai citit? Împarte cu persoanele dragiShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply