Adio Probleme Menstruale şi Dezechilibre Hormonale cu Primrose Plus

who is gorgeous Angela Cosma Primrose Plus Nutrilite

Salutare! Sunt tare fericită şi mândră să îmi încep jurnalul public cu acest articol. Vreau să prezint un produs care m-a cucerit şi vindecat. Am să îl prezint în toată splendoarea lui, deoarece pentru mine este chiar magic. Se numeşte Primrose Plus şi este de la Nutrilite.

Experienţa mea cu menstruaţia a fost una cam nefericită de când mă ştiu, dar nu e bai mare, toate cu un scop, nu? :))

Am avut dureri de tot felul, calmate doar cu calmante. Începând cu Algocalmin fiole şi terminând cu Diclofenac supozitoare cu toate m-am împrietenit. Pe de altă parte, eu cred în medicina naturistă şi astfel am încercat tot felul de tratamente naturiste (cu Luminiţa nopţii, Mlădiţe de zmeur, diferite combinaţii de suplimente pentru menstruaţie, etc.) dar fără vreun efect remarcabil. Pentru durerile mele mari, doctorii ginecologi mi-au recomandat tot timpul anticoncepţionale sau calmante, dar nici un ‘tratament’ al cauzei. Eram conştientă că aveam dereglări hormonale, dar pentru reglarea lor primeam doar anticoncepţionale. Parcă nici măcar nu ar fi existat altă variantă. Şi cam astea au fost experienţele mele în câteva rânduri.

acum apare magia

Apoi am auzit despre suplimentul Primrose Plus de la Nutrilite. Eu am mai luat Primrose (Luminiţa nopţii) dar de la altă companie de suplimente, fără efecte minune. Am fost sceptică la început cu Nutrilite, dar aveam deja propria experienţă cu Biotina C Plus. Pe lângă asta familia prietenului meu foloseşte suplimentele Nutrilite de 5 ani şi sunt mai mult decât mulţumiţi, am zis să încerc, doar ce mai era de pierdut :))

Nu am vrut să cred că prima lună a trecut aşa uşor de la Primrose, dar a trecut şi a doua, şi a treia şi a patra tură de mătuşă de la roşiori, şi următoarele, iar acum sunt convinsă că el este magicianul. Aş minţi să spun că nu mai am nicio durere. Acum am dureri mult mai reduse ca intensitate, care trec rapid cu 1-2 calmante în prima zi. În următoarele zile nu mai iau calmante deloc, cum luam înainte. Înainte îmi petreceam primele zile stând prin casă, prost indispusă, plânsă, cu frisoane şi toate lumea ştia că atunci când sunt pe stop trebuie să mă evite. Cu mult drag fac această postare, pentru că eram una dintre acele persoane grave de dureri, pe care societatea ar fi exclus-o :)) glumesc, de dragul informaţiei.

Ideea este că sunt sute de companii de suplimente pe piaţă, dar de unde ştim care este cea mai bună variantă, care să conţină cu adevărat aceste plante vindecătoare, iar în fiecare tabletă să existe substanţa activă respectivă şi să aibă şi norme de producţie (GMP).

 

Gagici, aveţi încredere, există companii uriaşe care chiar vor binele femeilor nu doar numărul banilor.

De ce Nutrilite?

Evening Primrose Nutrilite Amway who is gorgeousAşa arată magicianul şi conţine 120 tablete

Cele 5 ingrediente principale din suplimentul Primrose Plus Nutrilite sunt:

  • Ulei de Borago/Limba-mielului 18% (Borago officinalis)
  • Ulei de Evening primrose/Luminiţa-nopţii 18% (Oenothera biennis)
  • Extrat din rădăcină de ghimbir 7% (Zingiber officinale)
  • Extract de Don quai 2% (Angelica sinensis)
  • Extract de Vitex agnus-castus 2%

CONŢINUT MEDIU:

GLA (Acid gamma-linoleic) – 36,1 mg (Sursa)

Vă rog să reţineţi că eu nu am specializare de medic sau studii în ramuri apropiate medicinei. Toate informaţiil sunt luate din diferite articole şi cercetări ştinţifice din world wide web. Mi-am dorit foarte mult să înteleg de unde apar aceste dureri şi de ce le am, din moment ce doctorii îmi spuneau că sunt perfect sănătoasă. Aşa am ajuns să aflu multe lucruri frumoase despre corpul meu.

Legătura dintre Acizii Graşi Esenţiali şi Menstruaţie

Acum că am mai crescut şi am acces uşor la informaţie am aflat că unul dintre motivele durerilor mari la menstruaţie este datorat unui nivel scăzut de Acid Gamma-Linoleic (AGL) – acid gras Omega 6, ulei esenţial pe care corpul nu îl produce. O deficienţă a acestui acid cauzează sensibilitate anormală la hormonul prolactina, care conduce la simptomele sindromului premenstrual.

Suplimentarea dietei cu acizi graşi polinesaturaţi a demonstrat atenuarea durerilor menstruale.

O chestiune importantă care stă la baza dismenoreei, este un echilibru perturbat între anti-inflamatorii derivaţi din Omega-3 şi pro-inflamatorii derivaţi din Omega-6.

Studii care le-am descoperit pe siteul US National Library of Medicine demonstrează că: suplimentarea dietei cu acizi graşi esenţiali atenuează durerea menstruală. 

Relaţia funcţională dintre acizii graşi polinesaturaţi şi dureri a fost centrul numeroaselor studii. O suplimentare cu Omega-3 este magnifică, acesta reducând intensitatea simptomelor de dismenoree primară. Studiile au arătat că un aport alimentar de Omega-3  are ca rezultat o reducere a durerii asociate cu artrita reumatoidă, dismenoree, boli inflamatorii. 

Hexdoctor.com ne informează că suplimentarea cu GLA pare să acţioneze asupra durerilor menstruale liniştitor. GLA acţionând anti-inflamator, reducând grăsimea din sânge şi tensiunea arterială.

regleaza hormonii cu primrose nutrilite

Te întrebi cine să consume Primrose?

  • Femeile care au nevoie de sprijin suplimentar pentru o stare generală de bine în timpul menstruaţiei.
  • Femeile care au nevoie de ajutor în menţinerea echilibrului hormonal.
  • Femeile care doresc sprijin suplimentar în menţinerea condiţiei bune a pielii.

 

Beneficii Primrose Plus Nutrilite

Acum am să detaliez fiecare plantă şi beneficiile lor. Aceste plante au beneficii nenumărate, eu am selectat doar beneficiile asupra aparatului reproducător la femei.

Ulei de Borago/Limba-mielului

La fel ca şi uleiul de Luminiţa nopţii sau renumitul ulei de chimen negru, uleiul de Borago, denumit popular şi ulei de Limba-mielului, are puteri tămăduitoare datorită prezenţei acizilor graşi esenţiali, cel mai important fiind AGL. Procesat de organism, AGL-ul este transformat în substanţe similare hormonilor care fie blochează inflamaţiile, fie le declanşează. În cazul AGL-ului provenit din uleiul de Borago, se pare că efectul este de calmare a inflamaţiilor la nivel general.(sursa)

Planta de Limba-mielului conţine de asemenea vitamina C, vitamina A, vitaminele B, caroten, o cantitate mare de minerale, cum ar fi fier (41% din DZR), calciu, potasiu, mangan, cupru , zinc, magneziu.

Ulei de Evening Primrose/Luminiţa-nopţii

Uleiul de Evening Primrose previne şi reglează dezechilibrele hormonale la bărbaţi şi femei. Are efect pozitiv asupra sintezei şi acţiunii hormonilor sexuali, echilibrează raportul estrogen/progesteron, reglează ciclurile menstruale, blochează prostaglandinele pro-inflamatoare care produc crampele menstruale, reduce inflamaţia şi durerea la nivelul sânilor (în mastalgia ciclică), congestiile pelvine, retenţia hidrică (edeme), iritabilitatea şi depresia.

Uleiul de Luminiţa-nopţii are alte nenumărate beneficii pentru: glanda tiroidă, artrită reumatoidă, boli cardiovasculare, eczeme, ficat, rinichi, piele, alcoolism, osteoporoză, etc.

Extract din rădăcină de ghimbir

Ghimbirul conţine calciu, fier, magneziu, mangan, potasiu, proteine, carbohidraţi, fibre alimentare, seleniu, sodiu, vitaminele C, E şi B6. Ghimbirul diminuează secreţia de prostaglandine, compus hormonal responsabil de inducerea durerii. Totodată, ghimbirul este eficient şi în combaterea oboselii specifice simdromului premenstrual, cât şi în tratarea ciclului neregulat.

Ghimbirul reduce prostaglandinele care sensibilizează receptorii durerii din terminaţiile nervoase, demonstrând efecte puternic analgezice. Potrivit specialiştilor, efectul ceaiului de ghimbir este similar cu cel al anxioliticelor uşoare, tip Xanax. (sursa)

 

Extract de Don quai

Este o plantă aromatică care creşte în China, Coreea şi Japonia. Reputaţia plantei Dong Quai este inferioară doar Ginsengului, şi este considerată plantă tonică supremă pentru orice scop în ce priveşte femeile fiind utilizată pentru aproape orice problema ginecologică, de la regularizarea ciclului menstrual şi până la simptome cauzate de schimbările hormonale.

Cercetările au arătat că Dong Quai-ul produce un efect de echilibrare a activităţii estrogenilor. Dong Quai are de asemenea efecte benefice împotriva osteoporozei prin stimularea sintezei progesteronului.

Planta este folositoare în echilibrarea şi tratarea multor sisteme şi cicluri specifice fiziologiei feminine. Constituenţii Dong Quai-ului pot acţiona pentru a stimula sistemul nervos central, ceea ce poate remedia slăbiciunile şi durerile de cap asociate cu tulburările de menstruaţie. Întăreşte organele reproducătoare interne, ajută în cazul endometriozei şi sângerărilor interne sau vânătăilor. Mai uşurează şi afecţiunile menopauzale precum uscăciunea vaginală sau bufeurile. Este bogată în fier şi ajută la prevenirea carenţei de fier şi a anemiei. Studiile arată că poate ajuta la regularizarea nivelului de zahăr din sânge şi la micşorarea presiunii sanguine. Dong Quai are un uşor efect sedativ care poate alina stresul şi calma nervii. A mai fost utilizată şi pentru a stimula uterul în timpul sarcinii, pentru a trata insomnia, a alina constipaţia şi pentru migrene ori dureri de cap. (sursa)

Extract de Vitex agnus-castus (Mielăreaua)

În 1930 un cercetător german, Dr. Gerhard Madausm cunoscând beneficiile acestei plante asupra patologiei genitale feminine, efectuează o serie de experimente pe animale, ajungând la concluzia că fructele de Vitex agnus-castus au activitatea biologică cea mai mare.

Acest extract are capacitatea de a regla ciclurile menstruale şi susţine secreţia de progesteron, unul dintre hormonii cu un rol major pentru organismul feminin.

Mielăreaua este denumită şi planta femeilor deoarece reglează ciclul menstrual şi uşurează simptomele specifice sindromului premenstrual (balonare, dureri la nivelul sânilor, depresie, iritabilitate, cefalee, oboaselă, insomnii, difcultăţi de concentrare etc.) şi ale menopauzei (bufeuri de căldură, uscarea vaginului, tulburări afective, nervozitate, anxietate, disfuncţii sexuale etc.). (sursa)

După cum am mai spus, eu nu am niciun fel de specializare de medic, doar cred în acest produs şi îl promovez cu mare drag deoarece mi-a schimbat perioada menstruală într-o perioadă normală. Am învins durerea menstruală şi acum am devenit puternică ca şi un bărbat 😀 Îmi place să susţin asta, pentru că de fiecare dată când eram pe stop, mă disperau bărbaţii, deoarece pe ei nu îi doare nimic lunar.

Vreau să cumpăr

 

Nu vreau să te conving de nimic. Toate articolele cu referire la produsele Amway sunt cu scop informativ, deoarece îmi doresc ca toţi să zâmbim, fericim, iubim şi sănătoşim. Decizia este în inima ta.

 

Ţi-a plăcut ce ai citit? Împarte cu persoanele dragiShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

One Response

  1. Wow…. super tare….bravo A.C

Leave a Reply